Werken bij Ares

Aan de slag gaan in een sector waar je écht van toegevoegde waarde kunt zijn? Bij Ares zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s die kunnen bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Kom jij ons team versterken? Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en informeel team waarbij we samen werken aan het ontwerpen, produceren en reviseren/onderhouden van innovatieve industriële producten.

Wij zoeken collega’s met passie voor techniek, mensen die zich willen ontwikkelen en die van aanpakken weten. Haal het meeste uit jouw talenten en vaardigheden bij Ares en krijg de kans om te werken aan grootschalige technische innovatie voor bekende namen in uiteenlopende markten.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de industriële sector? Bekijk hieronder onze open vacatures en solliciteer direct.

 

Staat er geen vacature bij voor jou? Wij zoeken altijd versterking voor ons team, van een ervaren vakman tot jong talent. Denk jij dat je iets te bieden hebt wat wij nodig hebben? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar: info@aresbv.nl onder vermelding van ‘Werken bij Ares‘.

Aquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.