Cilinders op klantspecificatie

OFFERTE
Extra foto's
  • Cilinders op klantspecificatie
  • Cilinders op klantspecificatie

Als ons uitgebreide pakket niet voorziet in uw specifieke wens, wordt in overleg met u een speciaal produkt of systeem ontwikkeld. En indien nodig eerst bij ons uitvoerig getest. 

Cilinders voor temperatuurmeting

Cilinders om temperatuur op afstand te meten. Aan zuigerstang v.z.v. PT100. Cilinders zijn van uitzonderlijke lengte nl. slaglengte 4,2 meter. De gehele konstruktie van cilinder met geleide as en temp. voeler is geplaatst in kunststof omhulsel i.v.m. weersinvloeden. Proces binnen, cilinderkonstruktie buiten.

Minicilinders met slaginstelling

Minicilinders met verwisselbare sproeinaald en slaginstelling. Cilinders ontworpen om water en lucht in doseerbare verhouding te mengen. Alles in RVS 1.4301 uitgevoerd. 

Duplex cilinders

Duplex cilinders, zeer kompakte inbouw. Ook leverbaar als tandemcilinder. Duplex is meerstanden cilinder.

RVS doseersysteem

Cilinder met instelbare slag om snel exacte dosering per produkt te realiseren. Doseerzuiger in diverse diameters met bijbehorende buis.

Draaicilinder RVS

Uitgevoerd in RVS, dubbelwerkend met elastische demping. Draaihoek instelbaar van 0 tot 270 graden.

Doseersystemen

Cilinders met instelbare slag om snel exacte dosering per product te realiseren. Doseerzuiger in diverse diameters met bijbehorende buis.

Besturingsunit

RVS regelunit voor hydrauliek cilinders. Middels 3 coaxiaalventielen, waarvan er 2 regelbaar zijn qua doorlaat, zijn er diverse cilinder snelheden te realiseren.

Perscilinders

Cilinder compleet opgebouwd uit RVS 1.4301. Cilinders v.z.v. steunzuiger en vaste lagering in verband met optreden van zijdelingse krachten.